Betalen, Verzenden en Retourneren

Betaling

Betalen gebeurt steeds na je bestelling. Eenmaal je je producten gekozen hebt, kun je je winkelmandje afrekenen. Betalen gebeurt snel, eenvoudig en veilig via:

  • Bancontact
  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • Sofort
  • Overschrijving

Voor geen enkele betaalmethode worden kosten aangerekend.

Alle prijzen op De Hartjesdief zijn incl. BTW. Ontvang je graag een factuur, stuur ons na je bestelling je facturatiegegevens (naam, adres, BTW-nummer) en we bezorgen je die zo snel mogelijk.

Indien je eerst een bestelbon/offerte wenst te ontvangen, geef ons een seintje via info@dehartjesdief.be.

Verzending

Vanaf 79 euro hanteren wij een gratis verzending voor België en Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten:

Totaal bestelling België Nederland Lokaal
< €79 €6.50 €8.95 Gratis
> €79
Gratis
Gratis Gratis


Eenmaal we je bestelling ontvangen hebben, wordt deze zo goed als onmiddellijk ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt een mail met bevestiging van je bestelling. Eenmaal verzonden ontvang je een tweede mail om je op de hoogte te houden. 

Verzending gebeurt via Bpost. Je kan zelf kiezen of je je verzending thuis laat bezorgen of laat leveren op een afhaalpunt in je buurt. In uitzonderlijke situaties gebeurt de verzending via Post.nl of DPD.

Bestellingen worden binnen de 1 à 2 werkdagen verzonden. Bestellingen geplaatst in het weekend gaan maandag de post op. Met een track en trace code word je op de hoogte gehouden van waar je pakje zich bevindt.

Local Delivery

Wij trachten ons extra in te zetten op lokaal kopen. Vandaar bieden wij gratis levering aan in Malle en de omliggende gemeenten, meer bepaald: Oostmalle, Westmalle, Zoersel-Dorp, Halle-Zoersel, Sint-Antonius en Rijkevorsel. Bij het ingeven van de gemeente en postcode van levering, vervallen de verzendkosten automatisch. Gelieve een telefoonnummer en eventueel leveringsnota toe te voegen aan uw bestelling. Dit om de levering te vergemakkelijken en te voldoen aan de wensen van de klant. Wij trachten binnen één werkdag te leveren. Bij vragen, kan u ons steeds contacteren via info@dehartjesdief.be. De leveringstermijn van Local Delivery betreft 2 werkdagen. Tenzij anders gecommuniceerd. Wij streven er echter naar om binnen de 24u te leveren.

Retournering

Als je niet helemaal tevreden bent met je artikelen, laat het ons weten op info@dehartjesdief.be. 

U kan de artikelen terugsturen naar het adres:

De Hartjesdief
Vroente 9
2390 Oostmalle

Pak het artikel goed in en geef het af in je postkantoor of dichtstbijzijnde postpunt. Eenmaal we de geretourneerde artikels ontvangen hebben in oorspronkelijke, ongebruikte staat en originele verpakking, sturen we je het vervangende artikel op of zorgen we voor een terugbetaling indien je afziet van een aankoop.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden en initiële verzendkost worden uitsluitend gedragen door de koper.

Je kan artikelen terugsturen tot 14 dagen nadat je ze besteld hebt.