Hallo,

Samen met 'grote' baas - zo zegt ze zelf - Collette (6) stap ik - de papa van Collette - in de wonderlijke wereld van speelgoed. Onder het motto: ook papa's weten wat leuk en stijlvol is, wagen wij ons aan een nieuw avontuur...

Collette

Grote Baas

Quinten

Kleine Baas & Papa van Collette

Marlies

Supporter & Mama van Collette

Wij openen op 4 april 2022 een online kids concept store. Omdat onze kinderen toch wel allemaal een beetje onze harten keer op keer weten te veroveren. Én omdat onze leuke spullen dat hopelijk ook zullen doen, kwamen we op de benaming: De Hartjesdief!

De Hartjesdief zal naast duurzaam en kwaliteitsvol speelgoed ook andere leuke én degelijke spullen aanbieden zoals kinderboeken, wenskaarten, accessoires, verzorgingsproducten, interieurartikelen, baby items, en véél meer. We beloven een tof en uitgebreid assortiment. Ideaal om te snuisteren naar toffe cadeautjes.

Het idee is voortgekomen uit Collette (6) haar verhaal. Zij is geboren met hersenverlamming waardoor ze zwaar gehandicapt en bijgevolg verlamd is aan één zijde. Hierdoor is alles minder evident. Ook spelen is voor haar moeilijk. Kwaliteitsvolle duurzame producten die tot de verbeelding spreken werden eens zo belangrijk. Wij vonden al snel ons ding niet meer in het klassiek aanbod en verdiepten ons verder in de wereld van speelgoed.

Na ontelbaar winkels bezocht te hebben, begon het idee om zelf iets op poten te zetten te leven. We dachten: "Wat als we nu zelf eens een samenstelling van mooie én degelijke producten maken?". Tijd om het idee om te zetten in de praktijk!? Zéker!

Doel? Het is een droom dat Collette ooit voor de winkel kan werken. Al moet ze 'gemakkelijke' taken verrichten zoals dozen inpakken of stickertjes plakken bijvoorbeeld. Ik, de papa van Collette, ben er momenteel voor de opstart en hopelijk kan ik ooit iets moois aan haar overdragen. Collette, de toekomstige CEO!

Voor deze droom heb ik natuurlijk jullie allemaal, klanten, nodig! Helpen jullie mee?

Veel liefs,
Collette & Papa

Team De Hartjesdief

De Hartjesdief

Vroente
2390 Oostmalle, Belgium

Webshop 24/7 Online
www.dehartjesdief.be