Hallo,

Samen met 'grote' baas - zo zegt ze zelf - Collette (8) stap ik - de papa van Collette - in de wonderlijke wereld van speelgoed. Onder het motto: ook papa's weten wat leuk en stijlvol is, wagen wij ons aan een nieuw avontuur...

Team De Hartjesdief

" Teamwork makes the dream work "
De Hartjesdief - Kids Concept Store - is een familiebedrijfje uit België, Malle, Vlaanderen, Antwerpen.
...

Quinten

CEO - Kleine Baas - Papa

Marlies

Supporter - Mama

Collette (8)

CEO in spé - Grote Baas

Rosalie (1)

Kleine Tester

Marilou (1)

Kleine Tester

Kids Concept Store

Wij openden op 4 april 2022 een online kids concept store. Omdat onze kinderen toch wel allemaal een beetje onze harten keer op keer weten te veroveren. Én omdat onze leuke spullen dat hopelijk ook zullen doen, kwamen we op de benaming: De Hartjesdief!

De Hartjesdief

De Hartjesdief zal naast duurzaam en kwaliteitsvol speelgoed ook andere leuke én degelijke spullen aanbieden zoals kinderboeken, wenskaarten, accessoires, verzorgingsproducten, interieurartikelen, baby items, en zovéél meer. We beloven een tof en uitgebreid assortiment. Ideaal om te snuisteren naar toffe cadeautjes.

Het idee

Het idee is voortgekomen uit Collette (8) haar verhaal. Zij is geboren met hersenverlamming waardoor ze zwaar gehandicapt en bijgevolg verlamd is aan één zijde. Hierdoor is alles minder evident. Ook spelen is voor haar moeilijk. Kwaliteitsvolle duurzame producten die tot de verbeelding spreken werden eens zo belangrijk. Wij vonden al snel ons ding niet meer in het klassiek aanbod en verdiepten ons verder in de wereld van speelgoed.

Na ontelbaar winkels bezocht te hebben, begon het idee om zelf iets op poten te zetten te leven. We dachten: "Wat als we nu zelf eens een samenstelling van mooie én degelijke producten maken?". Tijd om het idee om te zetten in de praktijk!? Zéker!

De uitwerking

Papa is nogal handig met de computer. Vandaar dat alles wat u ziet - de webshop, het logo, drukwerk,... - door hem gecreëerd is. Zo geven we nog meer eigenheid aan De Hartjesdief.

Een webshop bouwen was dus geen probleem! Nu nog een aanbod aan producten opbouwen. Ga op ontdekking op onze webshop en u zal vaststellen dat dit zeker alvast de moeite is. Wekelijks komen er nog producten bij. Ondertussen hebben we bijna 2000 verschillende producten in stock.

Ons doel

Ons doel? Het is voor ons een droom dat Collette ooit voor de winkel kan werken. Al moet ze 'gemakkelijke' taken verrichten zoals dozen inpakken of stickertjes plakken bijvoorbeeld. Ik, de papa van Collette, ben er momenteel voor de opstart en hopelijk kan ik ooit iets moois aan haar overdragen. Collette, de toekomstige CEO!

Welkom!

Voor deze droom heb ik natuurlijk jullie allemaal, klanten, nodig! Helpen jullie mee?

Wees welkom en veel liefs,
Collette & Papa

Team De Hartjesdief

De Hartjesdief

Vroente 9
2390 Oostmalle
België

Webshop
24/7 Online
www.dehartjesdief.com