Veelgestelde vragen (FAQ)

Bancontact
iDeal
Maestro
Klarna
Visa
Mastercard
American Express
Paypal
Google Pay
Apple Pay
KBC
Belfius

Als je je bestelling plaatst voor 12u00 op een werkdag, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Pakjes die in het weekend besteld worden, gaan maandag de post op. Via de track en trace kan je nauwgezet volgen waar je pakje zich bevindt.

Ja, wij verzenden ook naar Nederland.

We sturen steeds een factuur mee met je bestelling. Bij het afrekenen kan je een apart factuuradres (stap betaling) ingeven indien dit verschilt van het bezorgadres. Een BTW-nummer kan je ingeven in hetzelfde veld als je bedrijfsnaam.

Koop je in voor een bedrijf, school of kinderopvang en wil je graag betalen op factuur? Geef ons een seintje via de contactpagina of mail naar info@dehartjesdief.be met de bestelling die je wenst te plaatsen. Meer informatie vind je hier.

De artikelen dienen ongebruikt en in oorspronkelijke staat te zijn. Pak ze netjes in in een kartonnen doos en bezorg ze aan je dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt. Meer informatie vind je hier.

Neen, de retourneringskosten zijn normaliter ten laste van de klant, tenzij retournering het gevolg is van een fout tijdens het inpakproces en bijgevolg ten laste is van De Hartjesdief.

Van zodra het pakket ontvangen is bij ons, wordt de terugbetaling geregeld. Het bedrag zal binnen 14 dagen terug op je rekening staan.