Shipping policy

Verzending

Vanaf 60 euro hanteren wij een gratis verzending voor België en Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten:

Totaal bestelling België Nederland Local
< €30 €5.95 €7.95 Gratis
< €60 €3.95
€7.95 Gratis
> €60 Gratis Gratis Gratis


Eenmaal we je bestelling ontvangen hebben, wordt deze zo goed als onmiddellijk ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt een mail met bevestiging van je bestelling. Eenmaal verzonden ontvang je een tweede mail om je op de hoogte te houden. 

Verzending gebeurt via Bpost. Je kan zelf kiezen of je je verzending thuis laat bezorgen of laat leveren op een afhaalpunt in je buurt. In uitzonderlijke situaties gebeurt de verzending via Post.nl of DPD.

Verzending gebeurt na 1 à 2 werkdagen. Bestellingen geplaatst in het weekend gaan maandag de post op. Met een track en trace code word je op de hoogte gehouden van waar je pakje zich bevindt.

Local Delivery

Wij trachten ons extra in te zetten op lokaal kopen. Vandaar bieden wij gratis levering aan in Malle en de omliggende gemeenten, meer bepaald: Oostmalle, Westmalle, Zoersel-Dorp, Halle-Zoersel, Sint-Antonius en Rijkevorsel. Bij het ingeven van de gemeente en postcode van levering, vervallen de verzendkosten automatisch. Gelieve een telefoonnummer en eventueel leveringsnota toe te voegen aan uw bestelling. Dit om de levering te vergemakkelijken en te voldoen aan de wensen van de klant. Wij trachten binnen één werkdag te leveren. Bij vragen, kan u ons steeds contacteren via info@dehartjesdief.be. De leveringstermijn van Local Delivery betreft twee werkdagen. Tenzij anders gecommuniceerd. Wij streven er echter naar om binnen de 24u te leveren.